diumenge, 15 de gener del 2017

Aniversari Damià

Hola,

El mes passat va ser l'aniversari del meu fill petit li vaig preparar aquesta targeta utilitzant els segells de la col·lecció pirates de Clearly Besotted, que a ell li encanten:

El mes pasado fue el cumpleaños de mi hijo pequeño y le preparé esta tarjeta utilizando los sellos de la colección piratas de Clearly Besottes, que a él le encantan:


A l'interior li vaig voler fer una "sorpresa", utilitzant una idea de la Jennifer McGuire que em va agradar molt quan la vaig veure.

En el interior li quise hacer una "sorpresa", utilizando una idea de Jennifer McGuire que me gustó mucho cuando la vi.

I darrera, aprofitant que havia d'amagar el forat i el fil de la "sorpresa" interior, un petit detall.

Y detrás, aprovechando que tenía que esconder el agujero y el hilo de la "sorpresa" interior, un pequeño detalle.


A ell li va encantar.

A él le encantó.

Fins la propera.

Hasta la próxima.

Montse

dijous, 1 de desembre del 2016

Calendaris d'advent

Hola!

Avui comença l'advent i he preparat aquests tres calendaris pels meus fills:

Hoy empieza el adviento y he preparado estos tres calendarios para mis hijos:




Encara que les fotos no han quedat del tot bé degut a la brillantor de la cartolina, espero que us agradin. A ells els han agradat molt!

Las fotos no han quedado del todo bien debido al brillo de la cartulina. Aún así, espero que os gusten. A ellos les han gustado mucho!

Fins la propera!

Hasta la próxima!

Montse

Face to face

Hola!

El mes passat volia participar al repte d'Up&Scrap, on demanaven inspirar-se en unes targetes que havia creat la Jennifer Mcguire amb la tècnica del face to face i vaig preparar aquestes dues targetes:

El mes pasado quería participar en el reto de Up&Scrap, en el cual pedían que te inspirases en unas tarjetas que había creado Jennifer Mcguire con la técnica del face to face y preparé estas dos tarjetas:





La llàstima és que no vaig llegir la lletra petita i resulta que la temàtica havia de ser nadalenca... Què hi farem! La propera vegada m'hi fixaré una mica més!

La lástima es que no leí la letra pequeña y resulta que la temática tenía que ser navideña... Qué le vamos a hacer! La próxima vez me fijaré un poco más!

De fet, primer en vaig preparar dues amb temàtica nadalenca, però no em van quedar ben bé com m'esperava i per això les vaig repetir, però canviant de temàtica...

Primero había preparado dos tarjetas con temática navideña, pero no me quedaron como yo me esperaba y las repetí, pero cambiando de temática...

A reveure!

Hasta la próxima!

Montse

Aniversari Pere

Hola,

El mes passat va ser l'aniversari d'en Pere i li vaig preparar aquesta targeta de felicitació:

El mes pasado fue el cumpleaños de Pere i le preparé esta tarjeta de felicitación:


 Li vam regalar una targeta regal que vam posar dins d'una cartera feta de paper, on hi havia, també, una foto dels nostres fills:

Le regalé una tarjeta regalo que puse dentro de una cartera hecha de papel, donde también había una foto de nuestros hijos:
 

A reveure!

Hasta la próxima!

Montse

diumenge, 6 de novembre del 2016

Festa de pijames

Hola de nou,

En motiu del desè aniversari de la meva filla mitjana vam fer una festa de pijames i aquest és el record que els vam preparar a cadascuna de les nenes que es va quedar a dormir.

Con motivo del décimo aniversario de mi hija mediana hicimos una fiesta de pijamas y estes es el recuerdo que les preparamos a todas las niñas que se quedaron a dormir.



La plantilla la vaig descarregar de la pàgina web de la Martha Steward (aquí us deixo l'enllaç). Un cop impresa la plantilla, vaig insertar-hi el missatge que volia amb el Word. Un cop ajustat a la plantilla, la vaig retallar i copiar diverses vegades en un paper estampat. Un cop retallat el paper estampat, aquest el vaig enganxar a la plantilla i ho vaig passar per la impressora per imprimir el missatge.

La plantilla la descargué de la página web de Martha Steward ((aquí os dejo el enlace). Una vez impresa la plantilla, inserté el mensaje que quería utilizando el Word. Una vez ajustado a la plantilla, la recorté y copié varias veces con un papel estampado. Una vez recortado el papel estampado, lo pegué a la plantilla y lo pasé por la impresora para imprimir el mensaje.


La part de darrera no està impresa, sinó que vaig utilitzar uns segells de lletres i números d'Artemio. Un cop segellat el missatge amb tinta Versafine onix black, hi vaig tirar polvos d'embossing transparent a sobre.

La parte de atrás no está impresa, sinó que utilicé unos sellos de letras y números de Artemio. Una vez sellado el mensaje con tinta Versafine onix black, tiré polvos de embossing transparente encima.

Llest! Ara ja només faltava enganxar les diferents capes i posar-hi les cintes.

Listo! Ahora ya sólo faltaba pegar las diferentes capes y poner las cintas.

A les nenes els va agradar el detall.

A las niñas les gustó el detalle.

A reveure!

Hasta la próxima!

Montse

Targeta aniversari Clàudia

Hola!

El 29 d'octubre la meva filla mitjana va fer 10 anys i li vaig preparar aquesta targeta:

El 29 de octubre mi hija mediana hizo 10 años y le preparé esta tarjeta:


Vaig entintar el fons amb tintes Distress. Els segells són de Clearly Besotted, de la col·lecció Pirate Party, que m'encanten! Els vaig estampar amb tinta Versafine de color onix black i hi vaig aplicar polvos d'embossing transparent a sobre. Seguidament vaig pintar les figures amb Spectrum Noir i vaig enganxar-les a la targeta amb una mica de dimensió. Als diamants i a les monedes els vaig aplicar una mica de glossy perquè brillessin més i agafessin una mica de dimensió, perquè són les dues úniques coses que vaig enganxar directament a la targeta, sense foam.

Entinté el fondo con tintas Distress. Los sellos son de Clearly Besotted, de la colección Pirate Party, que me encantan! Los estampé con tinta Versafine de color onix black y apliqué polvos de embossing transparente encima. Seguidamente pinté las figuras con Spectrum Noir y las pegué a la tarjeta con un poco de dimensión. A los diamantes y a las monedas les apliqué un poco de glossy pera que brillasen más y tuvieran un poco de dimensión, ya que son las dos únicas cosas que pegué directamente a la tarjeta, sin foam.




Espero que us agradi. A ella li va encantar!

Espero que os guste. A ella le encantó!


Montse

dilluns, 24 d’octubre del 2016

Targeta "Per molts anys"

Hola!

Aquesta és una targeta molt CAS, com a mi m'agraden... Simplement he volgut ressaltar les paraules "Per molts anys" en un paper diferent. Són lletres de la col·lecció alphamistry de Paper Smooches troquelades dues vegades per donar una mica de volum. 

Esta es una tarjeta muy CAS, como a mi me gustan... Simplemente he querido resaltar las palabras "Per molts anys" en un papel diferente. Son letras de la colección alphamistry de Paper Smooches troqueladas dos veces para dar un poco de volumen.

La intenció era simular una sopa de lletres.

La intención era simular una sopa de letras.




Fins la propera!

Hasta la próxima!

Montse