diumenge, 17 de juliol del 2016

Shaker card

Hola!

Quan vaig veure que el repte de juliol d'Up&Scrap era Shake, shake, shake, shake your scrap! vaig pensar que era l'oportunitat per provar de fer una shaker card, la meva primera shaker card.

Cuando vi que el reto de julio de Up&Scrap era Shake, shake, shake, shake your scrap! pensé que era la oportunidad de probar de hacer una shaker card, mi primera shaker card.

Vaig pensar en fer una temàtica estiuenca aprofitant retalls de papers que m'havien sobrat d'altres projectes i, com a conseqüència, vaig pensar que l'interior de la targeta havia de ser de ... sorra de platja! Així que vaig aprofitar un diumenge de platja amb els nens per emportar-me'n un grapadet... Vaig tenir prou feina per aconseguir que, en sacsejar la targeta, no caigués cap granet de sorra. Però ho vaig aconseguir!

Pensé en hacer una temática veraniega aprovechando retales de papel que me habían sobrado de otros proyectos y, como consecuencia, pensé que el interior de la tarjeta tenía que ser con ... arena de playa! Así que aproveché un domingo de playa con los niños para llevarme un puñadito... Tuve bastante faena para conseguir que, al mover la tarjeta, no cayese ningún granito de arena. Pero lo conseguí!

Us deixo diverses imatges de la targeta perquè pugueu comprovar que la sorra es belluga.

Os dejo unas cuantas imágenes de la tarjeta para que podáis comprovar que la arena se mueve.


Tot i que no s'acaba d`apreciar a les fotos, les ulleres de sol i els objectius de la càmera de fotos porten un bon parell de capes de glossy per donar-los-hi una mica de volum.

En las fotos no se aprecia mucho, pero las gafas de sol y los objetivos de la cámara de fotos tienen unas buenas capas de glossy para darles un poco de volumen.


El mar de fons està pintat amb aquarel·les.

El mar de fondo está pintado con acuarelas.


Gràcies per llegir-me! Fins aviat!

Gracias por leerme! Hasta pronto!

Montse

Ets especial

Hola!

He fet aquesta targeta per presentar-me al repte del mes de juliol de La pareja creativa. El títol del repte és "Vellum o paper vegetal". 

He hecho esta tarjeta para presentarme al reto del mes de julio de La pareja creativa. El título del reto es "Vellum o papel vegetal". 

Doncs bé, vaig troquelar un rectangle del set "rectángulos cosidos" i el vaig folrar per dintre amb paper vegetal. La paraula ets està troquelada diverses vegades per donar-li volum amb l'"ABCs cursiva". Els cors són del set "corazones de acuarela" i també estan troquelats diverses vegades.

Pues bien, troquelé un rectángulo del set "rectángulos cosidos" y lo forré por dentro con papel vegetal. La palabra ets está troquelada varias veces para darle volumen con el "ABCs cursiva". Los corazones son del set "corazones de acuarela" y también estan troquelados varias veces.


El sentiment de l'interior està troquelat diverses vegades amb el troquel "especial". La capa de sobre està troquelada amb vellum tintat amb un degradat fet amb spectrum noir. 

El sentimiento del interior está troquelado varias veces con el troquel "especial". La capa superior está troquelada sobre vellum tintado con un dragradado hecho con spectrum noir.


La nena és un segell de la col·lecció "Adventure is calling" de Die-namics i està colorejada amb spectrum noir.

La niña es un sello de la colección "Adventure is calling" de Die-namics y está coloreada con spectrum noir.


Espero que us hagi agradat. Jo m'ho he passat molt bé fent aquesta targeta!

Espero que os haya gustado. Yo me lo he pasado muy bien haciendo esta tarjeta!

Gràcies per llegir-me! Petons!

Gracias por leerme! Besos!

Montse

diumenge, 10 de juliol del 2016

Targeta ets irrepetible

Hola!

L'última entrada d'avui... Vaig voler fer una prova amb els spectrum noir i la tècnica d'emmascarar. Aquest és el resultat.

La última entrada de hoy... Quise hacer una prueba con los spectrum noir y la técnica de enmascarar. Este es el resultado.


Bona nit! Petons!

Buenas noches! Besos!

Targeta per a en Pere

Hola de nou!

El mateix dia de santa Paula també era el sant d'en Pere, el meu marit. Li vaig voler fer una targeta. Com que el regal eren un parell de polos, vaig pensar que podia ser escaient fer-li una targeta amb un jersei. En aquest cas, una camisa.

El mismo día de santa Paula también era el santo de Pere, mi marido. Le quise hacer una tarjeta. Como el regalo eran un par de polos, pensé que podía quedar bien hacerle una tarjeta con un jersey. En este caso, una camisa.


Gràcies per llegir-me! Petons!

Gracias por leerme! Besos!

Montse

Un Layout per a la Paula

Hola!

Fa pocs dies va ser el sant de la meva filla gran i li vaig voler regalar un layout.

Hace pocos días fue el santo de mi hija mayor y le quise regalar un layout.

Aquest és el resultat:

Este es el resultado:


Vaig aprofitar un codi de barres d'una etiqueta (vaig pensar que lligava amb el missatge: irrepetible). Vaig voler donar-li una petita nota de color retallant unes ulleres molt fashion d'unes restes de paper i els vaig aplicar una bona capa de glossy per simular la brillantor del vidre.

Aproveché un código de barres de una etiqueta (pensé que iba acorde con el mensaje: irrepetible). Quise darle una pequeña nota de color recortando unas gafas muy fashion de unos restos de papel y les apliqué una buena capa de glossy para simular el brillo del cristal.


Va ser una bona ocasió per estrenar la big shot i un troquel que m'acabava de comprar. El vaig troquelar 3 ó 4 vegades per donar-li una mica de volum.

Fue una buena ocasión para estrenar la big shot y un troquel que me acababa de comprar. Lo troquelé 3 ó 4 veces para darle un poco de volumen.


Els adhesius formaven part del joc de paper que vaig utilitzar com a base del layout.

Los adhesivos formaban parte del juego de papel que utilitzé como base del layout.


El tag és una etiqueta de roba reciclada.

El tag es una etiqueta de ropa reciclada.


Espero que us hagi agradat.

Espero que os haya gustado.

Fins la propera!

Hasta la próxima!

Montse