dimecres, 31 d’agost del 2016

"Más allá del Arcoíris"

Hola de nou!

Hola de nuevo!

En aquesta entrada us presento la targeta que he creat per presentar-me al repte d'agost d'Up&Scrap, que es titula justament així: "Mas allá del Arcoíris".

En esta entrada os presento la tarjeta que he creado para presentarme al reto de agosto de Up&Scrap, que se titula justamente así: "Mas allá del Arcoíris".

Vaig decidir fer una mena de "ruleta" amb paraules encoratjadores per a la seva destinatària: bonica, fantàstica, genial...

Decidí hacer una especie de "ruleta" con palabras amables para su destinataria: bonita, fantástica, genial...

Cada divisió de la ruleta està entintada amb un color diferent. La majoria dels colors estan entintats amb Distress Ink, però n'hi ha un parell que no els tenia i estan entintats amb Versa Color.

Cada división de la ruleta está entintada con un color diferente. La mayoría de los colores estan entintados con Distress Ink, pero hay un par de colores que no los tengo y estan entintados con Versa Color

La part davantera de la targeta està troquelada amb un cercle que deixa veure la ruleta interior i hi vaig estampar el verb "Ets..." del set "Ets genial" de Sweet Möma. Les paraules de l'interior de la ruleta són del mateix set, excepte fantàstica, que és de la col·lecció "Bonica" de Gigietmoi. Totes estan estampades amb tinta Versafine onyx black i embossades amb polvos transparents.

La parte delantera de la tarjeta está troquelada con un círculo que deja ver la ruleta interior y encima estampé el verbo "Eres..." del set "Ets genial" de Sweet Möma. Las palabras del interior de la ruleta son del mismo set, excepto fantástica, que es de la colección "Bonica" dGigietmoi. Todas estan estampadas con tinta Versafine onyx black y embossadas con polvos transparentes.

La fletxa de la ruleta, que està enganxada amb un brad de color blau turquesa, gira i pot assenyalar una paraula diferent cada vegada. Aquest és el resultat:

La flecha de la ruleta, que está enganchada con un brad de color azul turquesa, gira y pude señalar una palabra distinta cada vez. Este es el resultado:




Bé, espero que us agradi!

Bueno, espero que os guste!

Montse

1 comentari:

  1. Viva el color!
    Que chulo te ha quedado. Mucha suerte en este reto! El reto de Septiembre ya ha comenzado, con un súper premiazo… ¿te animas?

    Un besito
    Equipo de Up&Scrap

    ResponElimina