diumenge, 17 de juliol del 2016

Ets especial

Hola!

He fet aquesta targeta per presentar-me al repte del mes de juliol de La pareja creativa. El títol del repte és "Vellum o paper vegetal". 

He hecho esta tarjeta para presentarme al reto del mes de julio de La pareja creativa. El título del reto es "Vellum o papel vegetal". 

Doncs bé, vaig troquelar un rectangle del set "rectángulos cosidos" i el vaig folrar per dintre amb paper vegetal. La paraula ets està troquelada diverses vegades per donar-li volum amb l'"ABCs cursiva". Els cors són del set "corazones de acuarela" i també estan troquelats diverses vegades.

Pues bien, troquelé un rectángulo del set "rectángulos cosidos" y lo forré por dentro con papel vegetal. La palabra ets está troquelada varias veces para darle volumen con el "ABCs cursiva". Los corazones son del set "corazones de acuarela" y también estan troquelados varias veces.


El sentiment de l'interior està troquelat diverses vegades amb el troquel "especial". La capa de sobre està troquelada amb vellum tintat amb un degradat fet amb spectrum noir. 

El sentimiento del interior está troquelado varias veces con el troquel "especial". La capa superior está troquelada sobre vellum tintado con un dragradado hecho con spectrum noir.


La nena és un segell de la col·lecció "Adventure is calling" de Die-namics i està colorejada amb spectrum noir.

La niña es un sello de la colección "Adventure is calling" de Die-namics y está coloreada con spectrum noir.


Espero que us hagi agradat. Jo m'ho he passat molt bé fent aquesta targeta!

Espero que os haya gustado. Yo me lo he pasado muy bien haciendo esta tarjeta!

Gràcies per llegir-me! Petons!

Gracias por leerme! Besos!

Montse

1 comentari:

  1. Me encanta la ventanita que has creado con el vellum al interior de la tarjeta. Una idea estupenda que te ha quedado genial! Muchas gracias por haber participado con nosotras en La Pareja Creativa! Un besito!

    ResponElimina